Over ons

“Wij willen mensen een knusse en gezellige plek bieden.

Een plek die zorgt voor een fijn gevoel en die het zonnetje is op een donkere dag.“

Bakker Job is in 2003 opgericht door Johan en Klaziena Martens. De bakkerij heeft de naam te danken aan de opa van Johan. Het bakkersvak is Johan met de paplepel ingegoten. Johan is namelijk opgegroeid in een echte bakkersfamilie. Zijn ouders, broer en zus hebben allemaal een eigen bakkerij (gehad).

Op de foto zie je Johan en zijn vrouw Klaziena.

Daarom was het niet vreemd dat hij samen met zijn vrouw Klaziena een eigen bakkerij zou starten. De bakkerij werd gevestigd op Stationsstraat 22a in Gieten. Jarenlang hebben Johan en Klaziena samen met hun personeel met veel plezier lief en leed gedeeld in dit knusse pand, maar in 2017 kwamen zij tot de conclusie dat het toenmalige pand toch echt te klein werd. Met een lunchroom die bestond uit vier tafels en een winkel waar niet genoeg ruimte was voor alle klanten, werd het tijd voor uitbreiding.

Het was dus tijd voor de volgende stap. Het oog viel op de oude huisartsenpraktijk in dezelfde straat op nummer 43. Verscholen achter heel veel bomen lag een prachtig oud huis. Er moest veel aan verbouwd worden, maar Johan en Klaziena zagen de potentie.

Dus staken zij de handen uit de mouwen en zijn zij met flink wat hulp aan de slag gegaan. Na een flinke verbouwing was het 8 september 2018 tijd voor de opening.

Een groepsfoto van het team van Bakkerij Job tijdens de opening op 8 september 2018.

Inmiddels zit Bakker Job al een aantal jaar in het nieuwe pand en gaan de zaken goed. De bakkerij heeft een ruime en gezellige lunchroom met grote ramen, waardoor je het centrum van Gieten kunt bewonderen.

Ook het terras is een heerlijke plek om te vertoeven. Op het terras vind je veel groen, wat het een heerlijke rustige plek maakt. In combinatie met lekker veel zon of schaduw en een goed zicht op het centrum van Gieten, is dit een heerlijke plek om te genieten van een lekker kopje koffie.

En dan is er natuurlijk nog de winkel zelf. De winkel heeft een heerlijke nostalgische sfeer en een vrolijke inrichting. Alles in de bakkerij straalt warmte en gezelligheid uit, zowel de aankleding als het personeel.

Een gezellige, knusse lunchroom met prachtige grote ramen.
Een gezellige winkel en lunchroom met een knusse inrichting. Prachtige kast met allemaal antiek theeservies.
Een knusse bakkerij, waarbij je de schappen vol ziet liggen met broden en andere lekkernijen.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Dat is een van de redenen dat er een webshop is opgezet. Het is voor de klanten nu nog makkelijker om het assortiment te bekijken én te bestellen. In de webshop is een groot deel van het assortiment te vinden. Van alle soorten broden, naar gebak tot pakketjes. Benieuwd naar wat wij allemaal verkopen?

Dagelijks werkt het team van Bakker Job hard om onze klanten te voorzien van lekkernijen en een blij gevoel. Bekijk hier onder ons geweldige team, zonder wie Bakker Job niet Bakker Job zou zijn.